Hilsenen går til Norsk Quilteforbund som har nådd den aktverdige alder av 20 år!  Bursdagen skal feires i helga med årsmøte og stor ståhei på Olavsgård utenfor Oslo.

Som bursdagsgave ønsker forbundet seg små quilter som kan være til glede og nytte på utstillinger i årene framover.  Quilter som skal formidle et viktig budskap.  Her er min gave.

bare se

Jeg skal ikke delta på kurs eller festmiddag, men til Olavsgård skal jeg!  Utstillingene lokker og det blir kanskje handlet litt.  Og ikke minst er det en anledning til å treffe masse hyggelige mennesker, gamle og nye quiltevenner fra fjern og nær.

Jeg kom til østlandsområdet allerede i går og har tilbrakt det siste døgnet hos Sigrun.  Egentlig må quilten over sies å være et fellesprosjekt siden det er hennes stoff jeg har sydd av.  (Neida, man hadde ikke fått ut fingeren før man dro hjemmefra.  Men etter litt "kjeft" fra Merete fikk man sving på sakene.) Sigrun har dessuten bidratt med god konsulenthjelp OG har sydd ned lukkekanten på baksiden.  Jo det er vår quilt, Sigrun.

sigrun

Nå lurer jeg på om DU skal til Olavsgård i helga.  Kanskje treffes vi!

Reklamer