Helle maler så fine, gode og spennende bilder. Da jeg besøkte henne i Stavanger for ikke lenge siden, måtte jeg kjøpe med meg et bilde hjem.

Helle Enger

En vegg som har vært vanskelig å «møblere» ble plutselig slik den skulle være, med ting som er meningsfulle for meg.

DSCN3689

Edmund Cluett har sydd quilten med krukkene.

Helle maler ikke bare fine bilder. Hun skriver flotte dikt også. Hun la ut et dikt til ettertanke i bloggen i går. Dere må lese det.

Til slutt må jeg fortelle noe morsomt – som også er litt til ettertanke egentlig.

Jeg hjalp jo Helle å lage blogg. Åpnet Flickr-konto. Lærte henne å abonnere på blogger vha. Bloglines. I går skulle så Helle rydde litt på pcen sin. Bl.a. ville hun fjerne alle abonnementene jeg hadde lagt inn til henne. Det er jo morsomst å samle linker sjøl.
Det var bare det at det var mine Bloglines-linker hun slettet! Jeg hadde nemlig ikke logget meg ut etter surferunden jeg hadde før jeg satte kursen fra Stavanger til Stord. Skulle gjerne sett fjeset til Helle da hun oppdaget at hun var innlogget som meg – etter å ha slettet ei liste så lang som et vondt år! Stakkars, hun hørtes litt bekymra ut i telefonen.

Moralen er altså å ALLTID sjekke at du har logga ut fra progammer og funksjoner når du er ferdig med å låne en annens pc. HVER GANG!

Nå trenger jeg altså å få fylt opp linklista mi igjen. Har du en anbefaling eller ti på blogger som du mener jeg må følge med på – norske eller utenlandske, med eller uten tema – så send meg gjerne en mail: eaborch(at)gmail.com.

Reklamer