Han har adoptert oss – hele husholdningen i nummer 63.
Tynn og forkommen og sliten. Jeg holdt ut akkurat ett døgn før jeg ga han mat. Da hadde han trågått oss og skreket endeløst siden vi kom hjem fra ferieturen vår. Husets tenåringer hadde hatt han i dørene hele uka. Jeg har spurt meg for i nabolaget og ringt på en «katt savnet»-annonse. Skal sette oppslag på de to nærbutikkene idag, men jeg er stygt redd for at denne er mistet helt med vilje. Kanskje blir en telefon til «Kattegruppa» løsningen. Men akkurat nå føler vi oss veldig «eid».

newb 1

Jeg er glad i katter. Guttene og. Mannen i huset er veldig glad i katter. Så mye at han ikke skal skulle ha ny katt før han ble så gammel at han var sikker på å dø før den. Jeg forstår det logiske i det ulogiske. Derfor har det gått sju år siden Kattarina Kattastofe. Hun ble fjorten år og savnes fortsatt.

kattarina
Kattarina Kattastrofe

Hva med navn? Jeg mente kreket helt sikkert heter Pjus. Han ser litt sånn ut. Jeg fikk raskt vite at det var et teit navn. Husets yngste spillfantom mente at Noob var det eneste rette. Men mor sjekka med Urban Dictionary og fikk vite at i denne staveformen er betegnelsen nedsettende. Og det skal vi ikke ha noe av. Så vi kaller han Newb (utt: nub). Fordi han er ny. Og fordi vi slett ikke er sikre på om han egentlig ikke er en hun. Da er det praktisk med et unisex-navn. Så får heller Pjus være et nick hvis han føler for litt anonymitet i enkelte sammenhenger 😉

newb 2

Reklamer